perjantai 9. tammikuuta 2015

Puutarhan kevät on alkanut!

Puutarha on uinunut talviunta jo muutamia viikkoja, mutta nyt on kevät käynnistetty!
Pakkasjakson ansiosta kaikki ensi kevään tuhoja suunnitelleet ötökät on karkoitettu ja herkät kasvit saavat rauhassa tuottaa laadukasta satoa. Avomaankurkut ovat saaneet lämpöisän kasvualustan ja muutkin siemenet odottavat jo kylvöä. Samaan aikaan ensimmäisten istutusten kanssa ideoimme tämän vuoden pienviljelytuotteita. Nämä erikoistuotteet kasvatetaan erityisellä huolenpidolla Puutarhan parhaissa kasvupaikoissa ja niitä saa omiin herkutteluhetkiin vain vierailemalla tilapuodissamme. Myös avomaalla kasvatettavia herkkuja saa jo aikaisin keväällä, kun ne esiviljellään kasvihuoneessa. Kuulemme erittäin mielellämme toiveitanne!

Mitä sinä haluaisit ostaa tilapuodistamme?
Mitä tuotetta olisi mukavaa saada myös kotimaisena?
Maistuuko joku ulkomailla herkullinen tuote Suomessa aina mauttomalta?

Tilapuodin avajaisia päästään muuten tänä vuonna viettämään toivottavasti jo helmikuun puolella. Siitä lisää lähempänä...

Aurinkoista talven jatkoa!

p.s. Jos tiedät paikallisia viljelijöitä, elintarviketuottajia, käsityöläisiä, ylisuurten satojen kanssa painivia harrasteviljelijöitä ym. laadukkaita tuotoksia aikaansaavia, niin meihin kannattaa olla yhteydessä. Kartoitamme parhaillaan uusia yhteistyökumppaneita tilapuotiimme ja suhtaudumme avoimesti kaikkeen laadukkaaseen ja paikalliseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti